VIZEUM SØGER AMBITIØSE & TALENTFULDE
PRAKTIKANTER TIL FORÅRET 2019

Vizeum er som mediebureau en del af Danmarks største bureaugruppe, Dentsu Aegis Network, der samlet tæller +500 ansatte i Danmark. Vores fornemmeste opgave er at få brands ud at leve – i en verden, hvor mediemulighederne er mange og forbrugsmønstre stærkt varierende. Derfor agerer vi ud fra udviklingen i medielandskabet, og bruger denne viden til at levere strategisk funderede medieindkøb til vores alsidige kunder, der bl.a. tæller Danske Spil, Spies, BMW, Red Bull, IKEA, fitness dk og mange flere.
 
PRAKTIK VED VIZEUM
Vi søger praktikanter til vores client service samt digitalafdeling. Gældende for begge stillinger er, at du kommer til at arbejde sammen med et tæt knyttet hold af 25 ambitiøse, dygtige og rare kollegaer. Sammen servicerer vi vores kunder med rådgivning inden for mediestrategi og annoncering. Vi bevæger os på grænsen til det uprøvede, hvortil særligt digitale og innoverende løsninger danner base for planlægningen. Begge positioner byder på en alsidig hverdag fyldt med muligheder for at prøve dine marketingevner af i praksis. Dine opgaver vil variere fra selvstændige, hvor du selv har ansvaret for at løbe en opgave i mål, til større samarbejder, hvor du vil bidrage til en fælles løsning på en kampagne.

Hos Vizeum garanterer vi et praktikforløb, hvor der er høj fokus på din læring, hvilket giver dig et rigtig godt springbræt til en succesfuld karriere inden for medier og marketing. Det kan vores tidligere praktikanter skrive under på, der alle har landet et studie/fuldtidsjob i branchen efter endt praktikforløb.
 
HVEM ER DU?
Du er studerende inden for fx kommunikation, markedsføring, medier eller strategi. Du er formegentlig i gang med din kandidat, eller også er du ved at afslutte din bachelor. Dertil er dine kvaliteter at:
 • Du er nysgerrig, energisk og rummer masser af gå-på-mod.
 • Du er ansvarsbevidst og har et stærkt drive med fokus på altid at finde den bedste løsning.
 • Du besidder selvstændighed ift. at turde tage en opgave og løbe den i mål.
 • Du kan opretholde en høj kvalitet, mens du jonglerer mellem forskellige opgaver, hvor nogle vil være rutinemæssige.
 • Du har gode engelskkundskaber, da vores kunder er både nationale samt internationale.
 • Du har fin talforståelse, og Excel skræmmer dig ikke.
OPGAVER I VIZEUM CLIENT SERVICE
 • Biddrage med medie- og målgruppeindsigter, der danner baggrund for konkrete anbefalinger til kampagner, strategi og medievalg.
 • Kampagneplanlægning, samt booking af kampagner
 • Supportere Vizeums Client Service enhed, herunder projektledelse, opbygning af præsentationer og rådgivning.
 • Deltagelse i møder med kunder, mediehuse og andre leverandører.
OPGAVER I VIZEUM DIGITAL
 • Supportere på digitale kampagner, projekter og kundeopgaver.
 • Udarbejde indsigtsbaserede analyser, der lægger fundamentet for den efterfølgende digitale mediestrategi og indkøb.
 • Bidrag til udvikling af digitale mediestrategi
 • Udarbejde digitale kampagneevalueringer.
 
HVORNÅR, HVOR OG HVORDAN?
Praktikperioden løber fra januar til maj, og tilpasses, så det tilgodeser dine eksamensperioder. 4 måneder er dog et ønsket minimum for at sikre gensidig værdi af praktikopholdet. Praktikken er fuldtid og ulønnet – til gengæld tilbyder vi et væld af sociale arrangementer, masser af læring og ikke mindst en lækker morgenmads- samt frokostordning.

Vi befinder os I centrum af København, og vores kontor har en dejlig placering ned til Christianshavns kanaler, nærmere bestemt Overgaden Neden Vandet 7, 1414 København.

Lyder Vizeum som STEDET for dig, så tøv ikke med at sende din motiverede ansøgning samt CV til os. Send din ansøgning til Mia.Nielsen@vizeum.com, markér ansøgningen ”Vizeum praktikant”. Vi vil løbende indkalde til samtaler.

SØG HER
Deadline
: 15. november.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at tage fat i Digital Associate, Mia Bøllund Nielsen, på ovenstående mail eller på tlf. 22 41 85 31.